۸ نکته پخت برنج برای عروس خانم ها

نویسنده : ویرایشگر ویرایش کننده
۷ خرداد ۹۶

برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست ، داخل ظرف برنج در حال جوشیدن بریزید.

اگر برنج بیش از حد معمول جوش خورده بود ، می توانید ۳-۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج خراب نشود.

  • برای از بین بردن بوی سوختگی برنج

تکه ای نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن ، نان را بردارید.

یک عدد پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو کنید . پیاز بوی سوختگی را به خود می گیرد.

بوی سوختگی برنج

  • برای خوشمزه تر شدن شویدپلو

برای اینکه شویدپلوی شما خوشمزه تر شود می توانید از ادویه سبز مخصوص پلو (و در عطاری ها موجود می باشد ) استفاده کنید و بعد از آبکش کردن برنج کمی ادویه لا به لای برنج بپاشید.

برای خوشمزه تر شدن شیر برنج

اگر می خواهید شیربرنج شما خوشمزه تر شود ، برنج را با شیر خیس کنید . این کار باعث می شود که شیر برنج خوشمزه تر شود.

پختن شیربرنج

  • اگر برنج بی نمک شد

اگر برنجتان بی نمک شد ، اصلاً نگران نباشید ، موقع کشیدن برنج ، کمی نمک را با کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید . هرگز نمک را مستقیم در روغن نریزید ، زیرا نمک در روغن حل نمی شود.

بی نمک شدن برنج

  • اگر برنج شور شد

اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شدید که برنج شور شده است ، موقع آبکش کردن برنج ، آب بیشتری روی برنج داخل آبکش بریزید . اما اگر بعد از ابکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید ، دیگر چاره ای برای برطرف کردن شوری ان ندارید مگر اینگه خورش را بی نمک درست کنید .

  • آب برنج برای بچه ها

وقتی می خواهید برنج را آبکش کنید ، ۱ لیوان از آب ان را بردارید و با ۲-۱ قاشق ماست مخلوط کنید . آب برنج در صورتی که شور نباشد ، برای بچه ها خیلی مفید است .

خوردن آب برنج

  • از بین بردن بوی نامطبوع برنج

اگر به هر دلیلی برنج خشک بو گرفت ، برنج را روی سطحی پهن کنید . البته باید حتماً در سایه باشد تا بوی نامطبوع برنج از بین برود . زیرا اگر برنج را جلوی نور آفتاب قرار دهید ، باعث خرد شدن برنج می شود و برنج حالت خود را از دست می دهد و وقتی ان را داخل آب جوش می ریزید ، از هم می پاشد.

بوی برنج

  • پخت برنج برای خانم های کارمند

خانم هایی هستند که بیرون از خانه کار می کنند و وقتی ظهر به خانه می آیند ، فرصت پختن برنج را ندارند یا اینکه دوست ندارند از شب قبل برنج آماده کنند ، پس می توانند صبح یا شب قبل برنج را آبکش کنند البته کمی آن را خشک بر دارند ، سپس ته دیگ برنج آماده کنند و برنج را در قابلمه داخل یخچال قرار دهند . سپس ظهر روی برنج کمی آب و روغن بریزند و آن را دم کنند.

پختن برنج

احساس شما نسبت به
این مطلب چیست؟
نظرات شما ارسال نظر
نظرات شما
ارسال

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.