عروس خانم ها سویا را خوشمزه بپزید

نویسنده : ویرایشگر ویرایش کننده
۱۸ مرداد ۹۶

چگونه سویا را خوشمزه بپزیم؟

با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و باارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم و مزه آن خوششان نمی آید.

برای خوشمزه کردن سویا به نکته های زیر دقت کنید:

سویا

ابتدا سویا را در آب گرم خیس و ۲-۱ بار آب آن را عوض کنید . وقتی سویا نرم شد ، آن را در صافی بریزید تا آب آن کامل گرفته شود.سپس در ظرفی پیاز رنده شده را سرخ کنید و به آن ادویه ، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید. بعد ۲ قاشق غذاخوری آبغوره را نیز به مواد اضافه کنید و پس از چند دقیقه ، ۱ استکان آب به این مخلوط بیفزایید . حالا در ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم ۵ دقیقه بپزد. سویا مزه دار شده است و می توانید از آن برای ماکارونی یا خوراک استفاده کنید.

احساس شما نسبت به
این مطلب چیست؟
نظرات شما
ارسال

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.