نکاتی در مورد تخم مرغ آبپز

نویسنده : ویرایشگر ویرایش کننده
۲۶ مرداد ۹۶

تخم مرغ آبپز

برای آب پز کردن تخم مرغ ، کمی نمک و سرکه به آب اضافه کنید . در این حالت ، اگر پوست تخم مرغ شکسته شود ، سفیده بیرون نمی ریزد. تخم مرغ ها را با حرارت کم بپزید. در صورتی که ته تخم مرغ را با سنجاق سوراخ کنید موقع آبپز کردن ، پوسته آن شکاف برنمی دارد.برای اینکه بعد از پختن پوست را آسان جدا کنید ، می توانید تخم مرغ را بعد از اینکه از آبجوش در آورید در آب سرد قرار دهید.تخم مرغ

احساس شما نسبت به
این مطلب چیست؟
نظرات شما ارسال نظر
  1. hosein.asghari
نظرات شما
ارسال

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.