فوت و فن های آشپزی (بخش دوم)

نویسنده : مدیریت
۲۳ شهریور ۹۵

برای مدیریت بهتر آشپزخانه خود و طبخ هر چه بهتر غذاها با بخش دوم فوت و فن های آشپزی آدم و حوا همراه باشید .

چند نکته برای پخت برنج

rise

برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست ، داخل ظرف برنج در حال جوشیدن بریزید.

اگر برنج بیش از حد معمول جوش خورده بود ، می توانید ۳-۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج خراب نشود.

 

برای از بین بردن بوی سوختگی برنج

تکه ای نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن ، نان را بردارید. یک عدد پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو کنید . پیاز بوی سوختگی را به خود می گیرد.

 

برای خوشمزه تر شدن شویدپلو

برای اینکه شویدپلوی شما خوشمزه تر شود می توانید از ادویه سبز مخصوص پلو (و در عطاری ها موجود می باشد ) استفاده کنید و بعد از آبکش کردن برنج کمی ادویه لا به لای برنج بپاشید.

 

برای خوشمزه تر شدن شیر برنج

اگر می خواهید شیربرنج شما خوشمزه تر شود ، برنج را با شیر خیس کنید . این کار باعث می شود که شیر برنج خوشمزه تر شود.

 

اگر برنج بی نمک شد

اگر برنجتان بی نمک شد ، اصلاً نگران نباشید ، موقع کشیدن برنج ، کمی نمک را با کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید . هرگز نمک را مستقیم در روغن نریزید ، زیرا نمک در روغن حل نمی شود.

 

اگر برنج شور شد

اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شدید که برنج شور شده است ، موقع آبکش کردن برنج ، آب بیشتری روی برنج داخل آبکش بریزید . اما اگر بعد از ابکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید ، دیگر چاره ای برای برطرف کردن شوری ان ندارید مگر اینگه خورش را بی نمک درست کنید .

 

آب برنج برای بچه ها

وقتی می خواهید برنج را آبکش کنید ، ۱ لیوان از آب ان را بردارید و با ۲-۱ قاشق ماست مخلوط کنید . آب برنج در صورتی که شور نباشد ، برای بچه ها خیلی مفید است .

 

از بین بردن بوی نامطبوع برنج

اگر به هر دلیلی برنج خشک بو گرفت ، برنج را روی سطحی پهن کنید . البته باید حتماً در سایه باشد تا بوی نامطبوع برنج از بین برود . زیرا اگر برنج را جلوی نور آفتاب قرار دهید ، باعث خرد شدن برنج می شود و برنج حالت خود را از دست می دهد و وقتی ان را داخل آب جوش می ریزید ، از هم می پاشد.

 

پخت برنج برای خانم های کارمند

خانم هایی هستند که بیرون از خانه کار می کنند و وقتی ظهر به خانه می آیند ، فرصت پختن برنج را ندارند یا اینکه دوست ندارند از شب قبل برنج آماده کنند ، پس می توانند صبح یا شب قبل برنج را آبکش کنند البته کمی آن را خشک بر دارند ، سپس ته دیگ برنج آماده کنند و برنج را در قابلمه داخل یخچال قرار دهند . سپس ظهر روی برنج کمی آب و روغن بریزند و آن را دم کنند.

 

فوت و فن های آشپزی (بخش اول)

 

چگونه سویا را خوشمزه بپزیم؟

soya

با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و باارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم و مزه آن خوششان نمی آید.

برای خوشمزه کردن سویا به نکته های زیر دقت کنید:

ابتدا سویا را در آب گرم خیس و ۲-۱ بار آب آن را عوض کنید . وقتی سویا نرم شد ، آن را در صافی بریزید تا آب آن کامل گرفته شود. سپس در ظرفی پیاز رنده شده را سرخ کنید و به آن ادویه ، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید. بعد ۲ قاشق غذاخوری آبغوره را نیز به مواد اضافه کنید و پس از چند دقیقه ، ۱ استکان آب به این مخلوط بیفزایید . حالا در ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم ۵ دقیقه بپزد. سویا مزه دار شده است و می توانید از آن برای ماکارونی یا خوراک استفاده کنید.

احساس شما نسبت به
این مطلب چیست؟
نظرات شما ارسال نظر
  1. toktam
    2 0

    فوق العاده مفید بود

نظرات شما
ارسال

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.